Electriciteit & Domotica
Electriciteit & Domotica2018-07-23T15:47:20+00:00

Electriciteit & Domotica.

SOUNDMUSE

is gespecialiseerd in alle elektriciteitswerken van residentieel tot professioneel en van nieuwbouw tot renovatie. Vanaf het ontwerpplan tot de volledig afgewerkte installatie wordt u als klant zeer nauw betrokken bij elk detail. Op deze manier worden uw ideeën met onze vakkennis gecombineerd tot een hoogstaande elektrische installatie die voldoet aan al uw verwachtingen. Domotica is de laatste jaren aan een opmars bezig en in vele gevallen worden bij nieuwbouw of verbouwing dan ook hiervoor de nodige voorbereidingen getroffen.

Wij bespreken samen met u uw plannen en voorkeuren en voorzien uw toekomstige woning van de nodige bekabeling.

Dikwijls wordt domotica soms nog bekeken als een overbodige luxe, waarmee je bij wijze van spreken vanop je werk je bad kan laten vollopen. Uiteraard is dit mogelijk, maar dit is zeker geen alledaagse toepassing.

Het uitgangspunt van domotica is dat alle elektronische functies zijn samengevat in één flexibel standaardprogramma.
De gebruiker kan hiermee een uitgebreid aantal handelingen in de omgeving verrichten:
–  het openen en sluiten van gordijnen, rolluiken, poorten, zonnewering, enz.
–  het aansteken en doven van verlichting en gashaarden
–  het regelen van verwarming en airco

Daarnaast kunnen er bepaalde scenario’s worden geprogrammeerd, waardoor met één druk op de knop of afhankelijk van het tijdstip verschillende acties synchroon worden uitgevoerd.

Omdat Soundmuse zich ook specialiseert in audio en videoapparatuur, is de link tussen domotica en geluid- en beeldweergave nooit ver weg.
Zo is het mogelijk om met slechts één druk op de knop automatisch de lichten te dimmen, de gordijnen te sluiten en uw tv en audiosysteem in te schakelen. Kortom: audio en video geactiveerd in alle eenvoud.